Lånekalkulator

BERGERIE - VENCE - € 1 030 000

Fullstendig renovert og sjarmfullt stenhus på høydene ved Saint-Paul de Vence. Dette er et meget etterspurt område ikke minst på grunn av fjellene og nærheten til den livlige middelalderbyen Saint Paul de Vence. 
Eiendommen ligger i et stille og fredfullt sted omringet av gamle oliventrær og har en ege sjarm. Steinhuset fra 1800-tallet er fullstendig renovert, dekorert med stil og ekthet, og tilbyr alle moderne bekvemmeligheter i sjarmen til et gammelt og stilfullt hus.

Huset har en boflate på 240 m² pluss to studios på tilsammen 65 m² som egner seg for utleie. Eier kan dokumentere vesentlig leieinntekter. 

Det har tre nivåer og består av følgende: - i første etasje: kjøkken og stue / spisestue på 70 m² + et soverom med bad - oppe: to king size soverom 28 m² hver + et vakkert bad - i toppetasjen: et hovedsoverom på 80 m² + bad.

Eiendommen liigger på en tomt på 1500 m², med en beplantet hage med middelhavsarter.  Eiendommen har også 2 uthus, et tomannsstudio på 20 m² og en liten leilighet (3 rom) på 50 m² som egner seg for gjester. Eiendommen er en unik kombinasjon av eldre stil og moderniserte løsninger på en attraktivt tomt i et spennende område. 

1 030 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5534MMini/Max

Bygget: 19'ieme siecle
Boareal: 240 m²
6 rom
4 soverom
3 bad
3 toaletter
4 parkeringsplasser
Tomtestørrelse: 1500 m²
2 terrasser

Stikkord: 
svømmebasseng, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Vence Alpes-Maritimes Frankrike
Befolkningen
18 931 1 073 185 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 28 % 28 % 31 %
25-55 år 38 % 39 % 41 %
over 55 år 34 % 34 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 49 % 50 % 47 %
Med ett eller to barn 44 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 7 % 7 % 10 %
Type bolig
Eierne 59 % 55 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 38 % 48 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 6 % 5 % 3 %
Ledighet
6 % 8 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Alpes-Maritimes
Region
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrike
Antall soltimer 2 668 h 2 711 h 1 894 h
Regnsværsdager 63 dager 69 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 16 °C 14 °C 12 °C