Lånekalkulator

HUS - UZÈS - € 430 000

I utkanten av en fredelig steingrend fra 1800 tallet med panoramautsikt over dalene og fjellene i det fjerne, byr dette fortryllende og sjarmerende steinhuset en førsteklasses beliggenhet. En herlig hage på 1660m2 med trær og blomster,  er det være mulig å installere et svømmebasseng for å toppe det hele. 
Dette huset tilbyr ca 160m2 m2, for tiden delt inn i to boenehter. Hvert med sitt kjøkken, stue og to soverom og bad. Huset kan lett gjøres om til en enhet eller man kan slå seg sammen to familier. Vakre terrasser ligger langs fasaden, slik at man kan nyte panoramautsikten og sol oppgangene. Her høres kun fuglekvitter og roen senker seg. 
Flere uthus og kjellere fullfører dette vakre ensemblet så her mulighetene mange. Det er 5 km til nærmeste landsby med fasiliteter og butikker og kun 20 minutter inn til Uzes med sine mye omtalte markeder og rariteter. 

Honorar tilfaller selger

430 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5493MMini/Max

Bygget: 1800
Boareal: 160 m²
6 rom
Kjøkken: Innredet
Oppvarming: elektrisk
4 soverom
2 bad
2 toaletter
2 kjeller
Interiør tilstand: God
Varmt vann: Elektrisk
Tomtestørrelse: 1660 m²
2 terrasser

Stikkord: 
peis, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Uzès Gard Frankrike
Befolkningen
7 935 683 169 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 26 % 30 % 31 %
25-55 år 35 % 39 % 41 %
over 55 år 39 % 31 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 58 % 49 % 47 %
Med ett eller to barn 35 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 7 % 9 % 10 %
Type bolig
Eierne 47 % 59 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 64 % 48 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 4 % 3 % 3 %
Ledighet
12 % 11 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Gard
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 2 588 h 2 346 h 1 894 h
Regnsværsdager 68 dager 77 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 15 °C 13 °C 12 °C