Lånekalkulator

HUS - PÉZENAS - € 118 000

PEZENAS: Lys og sjarmerende 2-roms hus med en flott, skjermet hage m/jacuzzi og vakre, eksotiske planter og trær. Kort avstand til Pezenas og strender. 

Flott og privat hage uten innsyn. Hagen er skjermet av en flott hekk på forsiden, en steinmur på den andre siden og en vegg med klatrende planter på den andre siden. 

Kjøkkenet kommer fullt utstyrt og har en åpen planløsning i stuen. Bak kjøkkenet er det å finne et bad med dusj over et badekar, liten servant og et elektrisk toalett. 

Soverommet kommer møblert med en 160 x 200 cm seng og et garderobeskap. I stuen er det i tillegg integrert lagringsplass.

Gjennom vinteren er det hyggelig å varme seg ved den flotte vedovnen. Det er ytterligere doble vinduer og isolasjon i taket. De opprinnelige veggene har en diameter på en halv meter. 

Hagen på 60 m2 fungerer som et ekstra rom, og til og med om vinteren er det mulig å spise ute. Her ligger det et skur på 5 m2 m/vaskerom, toalett og lagringsplass. Solen treffer forsiden av huset om morgenen og beveger seg mot hagen om kvelden. Det er dermed til alle tider iløpet dagen et valg mellom sol og skygge. 

Vinrankene vokser pent på utsiden i hensikt av å skape et grønt flott tak overfor boblebadet. Hagen byr også på vakre, eksotiske planter og trær som oliventrær, jasmin, lavendel, rosmarin og roser.

Verdt å notere seg er beliggenheten; huset ligger ovenfor et destilleri som er meget travel under høstingen i september og oktober. 
 

118 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5521MMini/Max

Hoved himmelretning: sør
Boareal: 30 m²
2 rom
Kjøkken: I åpen løsning og innredet
1 soverom
1 bad
1 toalett
Utsikt: mot hage
Interiør tilstand: God
Tomtestørrelse: 60 m²
1 terrasse

Stikkord: 
vinduer med dobbellagsglass, 
peis, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Pézenas Hérault Frankrike
Befolkningen
8 484 1 001 042 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 29 % 31 % 31 %
25-55 år 37 % 39 % 41 %
over 55 år 35 % 30 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 52 % 49 % 47 %
Med ett eller to barn 39 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 8 % 8 % 10 %
Type bolig
Eierne 49 % 55 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 62 % 51 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 4 % 3 % 3 %
Ledighet
14 % 10 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Hérault
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 2 618 h 2 346 h 1 894 h
Regnsværsdager 60 dager 77 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 15 °C 13 °C 12 °C