Lånekalkulator

PROVENÇALSK VILLA - LES ARCS - € 395 000

Om huset : 
Vakker provensalsk villa med med et svært innbydende sydvendt bassengområde i bare 10 minutters gange til sentrum og 5 minutters gange til jernbanen.

Boarealet på 138 m2 er fordelt på to etasjer og tilbyr lyse og romslige rom. Inngangspartiet er overbygd og innlemmet med glassdører. I 1. etasje er det en entré med wc og håndvask, en lys og trivelig stue med flott peis og et åpent og velutstyrt kjøkken med separat vaskerom/teknisk rom. Fra stuen går man ut til en stor havestue/spisestue med glass skyvedører som alle kan åpnes og videre ut til den nydelige og pent vedlikeholdte hagen (578 m2) hvor det er flotte flisbelagte terrasser og et svømmebasseng (saltbehandlet). Det er ikke innsyn til hagen. I 1. etasje er det i tillegg to store nymalte soverom med skap og et nylig renovert bad. Soverommene har direkte utgang til hagen.

Den tidligere garasjen er gjort om til et trapperom med vask i underetasjen og to store og nymalte soverom samt et renovert bad med dusj, wc og vask i 2. etasje. I tillegg er det her et rom som i dag brukes til å oppbevare sengetøy osv. til utleie, men som enkelt kan brukes som et 5. soverom eller kontor f.eks. Hele eiendommen er inngjerdet.

Presentasjoner : svømmebasseng, peis, doble vinduer, sentralvarme, internett-tilgang, vanningsanlegg i hagen, gangavstand til fasiliteter og jernbane, store matbutikker er også innen kort avstand.

Eksponering : sør

Eiendomsskatt : ca 1800 €

Om Les Arcs :
Les Arcs er en svært sjarmerende provencalsk landsby bare en time fra Nice og 30 minutter fra de nærmeste strendene (Sainte Maxime, Fréjus / Saint-Raphaël). Landsbyen er et svært godt utgangspunkt for å utforske Provence, kysten og innlandet. I sentrum finner man alt av fasiliteter som baker, apotek, restauranter, kaféer, postkontor osv. Hver torsdag formiddag er det et flott provençalsk marked på plassen i sentrum.
Den nærmeste restauranten fra huset er bare 200 m unna.

395 000 € honoraires inclus
Honoraires inclus à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 666V206MMini/Max

Hoved himmelretning: sør
Bygget: 1980
Boareal: 138 m²
6 rom
Kjøkken: I åpen løsning og innredet
4 soverom
2 toaletter
1 parkeringsplass
Utsikt: mot hage
Interiør tilstand: Veldig god
Tomtestørrelse: 587 m²
1 terrasse
2 dusjer

Stikkord: 
svømmebasseng, 
peis, 
soverom walk-, 
vinduer med dobbellagsglass, 
vaskerom, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Arques (les) Lot Frankrike
Befolkningen
173 169 531 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 13 % 24 % 31 %
25-55 år 33 % 37 % 41 %
over 55 år 55 % 38 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 86 % 58 % 47 %
Med ett eller to barn 14 % 37 % 43 %
mer enn tre barn 0 % 5 % 10 %
Type bolig
Eierne 86 % 69 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 7 % 34 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 8 % 4 % 3 %
Ledighet
9 % 7 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Lot
Region
Midi-Pyrénées
Frankrike
Antall soltimer 2 054 h 2 002 h 1 894 h
Regnsværsdager 120 dager 112 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 12 °C 12 °C 12 °C