Lånekalkulator

VILLA - GABIAN - € 299 000

GABIAN: Solrik og gjennomgående villa på 170 m2 m/svømmebasseng, hage og stor garasje, som ligger på en flott tomt på ca. 570 m2.

Villaen er inndelt i to uavhengige leiligheter, hvilket gir muligheter for å tjene litt ekstra på utleie. 
Primær leiligheten i andre etasje byr på 3 soverom og to bad. I leiligheten i første etasje er det å finne to soverom og et bad.

Inngangen til andre etasje kan nås via en trapp som leder opp til en terrasse som omgir seg rundt stuen og kjøkkenet med utsikt over svømmebassenget. I det store inngangspartiet er det muligheter for å åpne opp den interne trappen som leder ned til første etasje, med hensikt i å gjøre om til en enkelt enhet m/5 soverom og 3 bad. Det romslige og gjennomgående oppholdsrommet (stue, spisestue og kjøkken) er et behagelig oppholdssted for både vinter og sommer med sin vedovn. Den flotte master suiten byr på morgen sol og et stort bad. Det er ytterligere to soverom som deler på et bad og et separat toalett.

Leiligheten i første etasje inkluderer et master bedroom, soverom, stue/spisestue m/åpent kjøkken og direkte tilgang til basseng området. Dette er en sekundær leilighet for utleie. Denne leies ut for ca. 1000 € ukentlig i sommersesongen. 

Den vakre hagen byr på vakre trær og planter, fiken trær og et lunt spiseområde med skygge. Hagen er anlagt slik at det ikke er behov for mye vedlikehold gjennom hele året. 

Oljefyrt sentralvarme i andre etasje.

Areal beskrivelse:
Andre etasje: 
- Kjøkken 9 m2.
- Stue/spisestue: 37,5 m2.
- Soverom 1: 11,7 m2.
- Soverom 2: 12 m2.
- Soverom 3: 10 m2.
- Inngang: 15 m2.
- Bad: 2,9 m2.
- WC: 2 m2.

Terrasse: 26,5 m2.

Første etasje:
- Inngang: 10,3 m2.
- Stue/spisestue/kjøkken: 32 m2.
- Soverom 4: 13 m2.
- Soverom 5: 3,7 m2.
- Bad: 3,7 m2.

Garasje: 36 m2.

Gabian er en meget hyggelig og populær landsby bare 5 min fra Roujan, med Café/restaurant, liten butikk, nytt bakeri og apotek. Her er det å finne en skole og skolebuss som kjører til Roujan. I Roujan ligger det et supermarked, bensin stasjon, bakerier, slakteri, flere hyggelige restauranter og caféer, butikker og gallerier. 

299 000 € honoraires inclus
Honoraires inclus, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5507MMini/Max

2 nivåer
Boareal: 170 m²
7 rom
Stue: 37 m²
Kjøkken: I åpen løsning
Oppvarming: oljefyring
5 soverom
2 toaletter
Utsikt: Åpen utsikt
Interiør tilstand: God
Varmt vann: oljefyring
Tomtestørrelse: 570 m²
1 terrasse
3 dusjer

Stikkord: 
svømmebasseng, 
Butikker og restauranter i gangavstand, 
peis, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Gabian Hérault Frankrike
Befolkningen
770 1 001 042 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 25 % 0 % 31 %
25-55 år 33 % 0 % 41 %
over 55 år 42 % 0 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 0 % 0 % 0 %
Med ett eller to barn 0 % 0 % 0 %
mer enn tre barn 0 % 0 % 0 %
Type bolig
Eierne 0 % 0 % 0 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 0 % 0 % 0 %
Leietakere i offentlige boliger 0 % 0 % 0 %
Ledighet
0 % 0 % 0 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Hérault
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 0 h 0 h 0 h
Regnsværsdager 0 dager 0 dager 0 dager
Gjennomsnittlig temperatur 0 °C 0 °C 0 °C