Lånekalkulator

HUS - FOS - € 527 000

PEZENAS / FOS: I den sjarmerende landsbyen Fos, en halv time fra Pezenas, finner du dette spektakulære huset på 216 m2. Ligger på en privat og meget flott tomt på 600 m2 m/flere terrasser og barnesikret basseng. Huset er nylig blitt fullstendig og grundig oppusset i smakfull og raffinert stil. Under renovasjonen er det blit tatt i bruk materialer av høy standard. Det er blitt installert full isolasjon i vegger, doble vinduer i alle rom, alt av rør og ledninger er blitt utskiftet. Det er blitt installert sentral oppvarming, aktivisert med fjernkontroll, slik at du enkelt kan justere varmen før du ankommer huset. Nettverk tilgjengelig både inne og ute, slik at du uten problemer kan benytte deg av nettet ute i hagen. Det er ytterligere to rom i huset som kan omgjøres etter ønske og behov, f.eks et spill rom eller hjemmekino sal. 

Huset er fullstendig skjermet for innsyn takket være muren som omringer eiendommen. Inngang gjennom en elektrisk port som leder inn til en vakker gårdsplass med parkeringsplass opp til 4 biler.
Hoved terrassen har et stort lounge område med en spisegruppe som ligger lunt til med skygge fra et reversibelt seilas, samt et meget vakkert og stort tre som kaster skygge over terrassen. På bakkenivå er det å finne enda en gårdsplass med direkte tilgang til sentrum av Fos via en vakker stein bue. 
Det flotte svømmebassenget er barnesikret med et gelender som omringer hele bassenget, måler 9m x 5m. Det har et elektrisk soldrevet bassengdeksel og et automatisk filter- og kjemikal system. Nedenfor bassenget ligger det en liten kjøkken hage. 

I første etasje er det å finne et kjøkken, spisestue, stue, salong og wc/vaskerom. Kjøkkenet og spisestuen har uttrekkbare glassdører som leder ut til terrassen. 
I andre etasje er det 3 soverom med bad. Mastersuiten har i tillegg et walk-in-closet. 
Den nedre etasjen har tilgang til gårdsplassen og basseng området. Det er ytterligere et dobbelt soverom med eget bad og en glassdør som fører direkte ut til gårdsplassen. På den andre siden av soverommet ligger det et hvelvet rom som tidligere ble brukt som et kunststudio. Kunststudioet har oppvarming og belysning, hvilket gjør det mulig å gjøre det om til et spillrom eller kanskje en hjemmekino sal, alt etter ønske og behov.
Det ligger enda et hvelvet rom som fører ned fra nedre gårdsplass. Dette kan brukes som et nyttig lagringsrom. Alternativt er det mulig å gjøre om dette til f.eks en vin kjeller.

Areal beskrivelse:
Første etasje:
- Kjøkken: 19 m2.
- Spisestue: 30 m2.
- Stue: 30 m2.
- Kontor: 16 m2.
- WC/vaskerom.

Andre etasje: 
- Mastersuite: 32 m2.
- Soverom 2: 24 m2 (med et bad uten toalett).
- Soverom 3: 12 m2 (bad med toalett).
- WC.

Nedre plan: 
- Soverom 4: 12 m2 (bad med dusj og toalett).

Fos er en meget hyggelig og vakker landsby som huser flere anerkjente vinprodusenter. Dette er en landsby for deg som elsker vakker natur, hyggelig promenader og idyllisk utsikt. Her er det dog ingen butikker bortsett fra en storslått vingård.
Denne eindommen er et røverkjøp, et produkt som dette i Pezenas ville blitt prislagt 100 000€ dyrere.
Ligger 30 min kjøretur unna Pezenas, 20 min til nærmeste større landsby med butikker og supermarked, 55 min til Bezier flyplass, 1 time til Montpellier flyplass.
 

527 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5520MMini/Max

3 nivåer
Boareal: 216 m²
6 rom
Stue: 30 m²
Kjøkken: Separat
Oppvarming: elektrisk
4 soverom
3 toaletter
1 kjeller
4 parkeringsplasser
Utsikt: Åpen utsikt
Interiør tilstand: Renovert
Tomtestørrelse: 600 m²
2 terrasser
3 dusjer

Stikkord: 
svømmebasseng, 
klimaanlegg, 
vinduer med dobbellagsglass, 
peis, 
automatisk port, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Fos Hérault Frankrike
Befolkningen
88 1 001 042 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 20 % 31 % 31 %
25-55 år 38 % 39 % 41 %
over 55 år 43 % 30 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 68 % 49 % 47 %
Med ett eller to barn 16 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 16 % 8 % 10 %
Type bolig
Eierne 86 % 55 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 5 % 51 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 8 % 3 % 3 %
Ledighet
10 % 10 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Hérault
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 2 618 h 2 346 h 1 894 h
Regnsværsdager 60 dager 77 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 15 °C 13 °C 12 °C