Lånekalkulator

LEILIGHET - CANNES - € 199 500

Svært sjelden leilighet med sjarm i "landsbyen" nær bykjernen
Denne veldig sjarmerende leiligheten ligger midt i en liten "landsby" bare 500 meter fra Marché Forville, gamlebyen, sentrum og 800 meter til togstasjonen og Croisetten. Strøket mellom rue Belfort og square Méro ligner på en landsby midt i byen, med grønne hager og fugler som kvitrer. Området er veldig fredelig og stille, altså en oase nær det meste.

Leilighetene i denne ettertraktede delen av Cannes, selges i snitt for € 3 150 pr kvm, de fleste med oppussingsbehov. De som har utsikt, uteareal, og som i tillegg har oppbevart den opprinnelige sjarmen, selges mye dyrere. Det finnes veldig få av disse fordi "investorer" pleier å bruke raske og enkle løsninger når de pusser opp for å selge disse igjen eller leie dem ut.

Ingen fellesutgifter.
Tre seksjoner i huset.
Stukkatur.
Høyt under taket.
Peis.
Vi har video om nærmiljøet.

Det er lett å parkere rett foran bygget.

Utrolig sjarmerende leilighet med to balkonger. Balkongene gir ikke plass til mer enn to personer rundt frokostbordet, så for de som er ute etter en større terrasse, kan vi finne dette også, men det blir ikke i sjelfulle bygg som denne, for man bygde ikke store terrasser i 1930. Om man ønsker å kombinere et større uteareal med ekte sjarm fra 1930-tallet eller før, finnes det nok muligheter med leiligheter på bakkeplan med egen hage og markterrasse.
Det er lett å gjøre om planløsningen for å disponere en større stue med kjøkken. Man kan også bruke leiligheten som den er etter en viss oppussing som omfatter bad og kjøkken, samt vegger.
Plantegningen er vedlagt.
Veldig fin utsikt fra begge balkongene, særlig mot øst.

199 500 € honoraires inclus
Honoraires inclus à la charge du vendeur, Bien en copropriété (4 lots), charges annuelles 360 €(30 € par mois), notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5340AMini/Max

Hoved himmelretning: sør
Boareal: 50 m²
3 rom
Stue: 18 m²
Kjøkken: uavhengig kjøkken
Oppvarming: Felles
2 soverom
1 bad
1 toalett
Utsikt: Åpen utsikt
Interiør tilstand: Oppussingsobjekt
Standing: bourgeois
Varmt vann: Individuelt og elektrisk
Etasje: tredje
Terrasse: 6 m²
2 terrasser

Stikkord: 
terrasse, 
gangavstand til butikker, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Cannes Alpes-Maritimes Frankrike
Befolkningen
70 610 1 073 185 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 24 % 28 % 31 %
25-55 år 35 % 39 % 41 %
over 55 år 42 % 34 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 54 % 50 % 47 %
Med ett eller to barn 39 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 7 % 7 % 10 %
Type bolig
Eierne 46 % 55 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 61 % 48 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 6 % 5 % 3 %
Ledighet
11 % 8 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Alpes-Maritimes
Region
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrike
Antall soltimer 2 668 h 2 711 h 1 894 h
Regnsværsdager 63 dager 69 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 16 °C 14 °C 12 °C