Lånekalkulator

LEILIGHET - CANNES - € 998 000

CANNES / BASSE CALIFORNIE: Lekker 4 roms hjørne leilighet på 140 m2 m/panorama havutsikt nære Cannes sentrum. Renovert som ny!

Har en beliggenhet i nærheten av de idylliske sandstrendene i Pointe Palm Beach, 5 min fra La Croisette. Leiligheten ligger i nest øverste etasje i en sikker residens og byr på en formidabel havutsikt over hele bukten Baie de Cannes og Îles de Lérins. Eiendommen er fullstendig renovert med bruk av materialer i stil High-end.

Består av: Stue på 65 m2 med en superbe sørvendt terrasse og et åpent utstyrt kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer fra Gaggenau. 3 soverom suiter (hvorav 1 med terasse og 2 har eget bad m/toalett).

Denne flotte 4 roms leiligheten byr på et integrert klimaanlegg og raffinerte prestasjoner som utgjør en moderne komfort. 

Ideell som en primær residens, sekundær residens eller som en utleie investering. 

998 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, Bien en copropriété, charges annuelles 3 048 €(254 € par mois), notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5333AMini/Max

Hoved himmelretning: sør
Boareal: 148 m²
4 rom
Stue: 65 m²
Kjøkken: I åpen løsning og innredet
Oppvarming: Individuell aircondition
3 soverom
1 bad
2 toaletter
1 kjeller
2 parkeringsplasser
Utsikt: Panoramautsikt over sjøen
Interiør tilstand: ny
Standing: beliggende i boligområde
Etasje: fjerde
Terrasse: 20 m²
2 terrasser
2 dusjer

Stikkord: 
havutsikt, 
ny, 
terrasse, 
gangavstand til butikker, 
klimaanlegg, 
gangavstand til strand, 
heis, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Cannes Alpes-Maritimes Frankrike
Befolkningen
70 610 1 073 185 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 24 % 28 % 31 %
25-55 år 35 % 39 % 41 %
over 55 år 42 % 34 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 54 % 50 % 47 %
Med ett eller to barn 39 % 43 % 43 %
mer enn tre barn 7 % 7 % 10 %
Type bolig
Eierne 46 % 55 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 61 % 48 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 6 % 5 % 3 %
Ledighet
11 % 8 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Alpes-Maritimes
Region
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrike
Antall soltimer 2 668 h 2 711 h 1 894 h
Regnsværsdager 63 dager 69 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 16 °C 14 °C 12 °C