Lånekalkulator

LEILIGHET - ARGELÈS-SUR-MER - € 291 500

Flott anledning!

Denne leilighetens kjöpere kunne desverre ikke fullföre transaksjonen, så leiligheten er nå tilbake på salgsmarkedet. Den er leveringsklar og kan overtas raskt.

Leiligheten utgjör 87 m2 og har 3 soveværelser. Den ligger i siste etasje (grunnetasje + 2). Leiligheten har en flott og solrik terrasse på 19 m2 (sör/sör vest) og en balkong på 6 m2.
2 parkeringsplasser fölger med i prisen. Garasje kan kjöpes i tillegg om det skulle være önskelig. Eventuelt kan man kjöpe leiligheten med kun én parkeringsplass. Utbygger er fleksibel på dette.

Boarealer:
Stue med åpent kjøkken: 33,42 m2
Soveværelse I: 13, 24 m2
Soveværelse II: 11,25 m2
Soveværelse III: 12,70 m2
Badeværelse: 6,04 m2
WC: 2,16 m2

Residens med 12 leiligheder i et roligt beboelsesområde, kun 5 minutters gang fra sentrum av Argelès Village med sine butikker og markeder. Fasilitetene her holder åpent året rundt.

Residensen består av 1,2, 3 og 4-roms leiligheter, de fleste har romslige terrasser med utsikt til Albères og Canigou fjellene. 
Innendörs og utendörs isolering av nyere teknologi. Utstyrt kjökken. Klima anlegg (varm/kald luft). Elektriske skodder.

Lett tilgjengelighet via motorvei. Ellers togstasjon i den nærmeste större byen Perpignan, med god togforbindelse f eks til Barcelona hvor der er direkteflygninger til flere norske byer (1 t 20 min). ​​
 

291 500 € honoraires inclus
Honoraires inclus à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5351AMini/Max

Hoved himmelretning: sør
Boareal: 87 m²
4 rom
Stue: 33 m²
Kjøkken: I åpen løsning
3 soverom
1 bad
1 toalett
2 parkeringsplasser
Vue mer panoramique
Interiør tilstand: ny
Terrasse: 25 m²
2 terrasser

Stikkord: 
ny, 
terrasse, 
heis, 
klimaanlegg, 
vinduer med dobbellagsglass, 
stille og rolig, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Argelès-sur-Mer Pyrénées-Orientales Frankrike
Befolkningen
9 928 432 112 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 23 % 28 % 31 %
25-55 år 35 % 38 % 41 %
over 55 år 42 % 35 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 60 % 52 % 47 %
Med ett eller to barn 35 % 40 % 43 %
mer enn tre barn 5 % 8 % 10 %
Type bolig
Eierne 65 % 61 % 57 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 33 % 43 % 55 %
Leietakere i offentlige boliger 5 % 4 % 3 %
Ledighet
11 % 10 % 8 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Pyrénées-Orientales
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 2 392 h 2 346 h 1 894 h
Regnsværsdager 56 dager 77 dager 113 dager
Gjennomsnittlig temperatur 15 °C 13 °C 12 °C