Lånekalkulator

LEILIGHET - AGDE - € 246 000

Flott anledning – förstemann til mölla - nybygg i Agde !
Vil du gjöre en god handel med reduserte kjöpsomkostninger og i tillegg föle deg trygg med 10 års bygg garanti ?

Helt ny leilighet i ny residens med sentral beliggenhet i den vakre kystbyen Agde. Herfra tar man seg lett både til uterestaurantene i sentrum og til sykkelbanen som går ned til de brede sandstrendene, handlesenteret og fiskelandsbyen Grau d'Agde. I Cap d'Agde, få km unna, er det et underholdende ferieparadis i sommersesong med et stort utvalg aktiviteter for de som önsker å ta del i det. Golfbane er der også her (internasjonal golf bane med 27 hull og utsikt over havet).

Residensen
Det tilbys 70 boenheter fordelt på 4 bygg. Boareal er over 3 etasjer. 1-roms til 4-roms leiligheter. Störrelse 30 – 80 m2. Leilighetene leveres nymalte, med gulvfliser str. 40x40cm.
Bad : Veggfliser på bad til 2m höyde rundt badekar/dusj.
Vask med kran. Underskap (skap og/eller skuff). Speil med lys, av samme störrelse som vask. Dusj eller badekar med kran (alt etter leilighet/plantegning). Radiator/håndkletörker.
Kjökken :
1,2 og 3- roms leilighetene vil ha möblerte kjökken : benkeplate med under og overskap, vask med kran, vifte med integrert belysning, kokeplater (vitrokeramikk) – 2 plater for 1-roms leilighet og 4 plater for 2 og 3-roms leilighet.
1-roms : str. 1m20
2-roms : str. 1m80
3-roms : str. 2m40
 
Residensen har heis. Vedlikeholdsfrie vinduer med doble glass. Vedlikeholdsfrie persienner. Kombinasjon av elektriske og manuelle (alt etter rom).
Alle enhetene vil ha minst én privat parkering, mange leiligheter har to.
Alle enhetene vil ha terrasse eller balkong. Noen av leilighetene i 3 og 4 etasje vil ha pergola av metall for å beskytte mot solen. Lokal for sykkelparkering.
Det skal holdes en god kvalitet, vi har et tett samarbeid med denne utbyggeren og det kan organiseres en visning av tidligere ferdigstillte bygg/residenser som denne utbyggeren har stått for, hvis det skulle være önskelig.
Levering 3 trimester år 2020.

Priser :
1-roms leilighet : fra 99 000 €
2-roms leiligheter : fra 132 000 €
3-roms leiligheter : fra 210 000 €
4-roms leiligheter : fra 275 000 €
Kun bygg C, D, E kommersialiseres nå i förste omgang.

Fornuftige priser og fin beliggenhet en sykkeltur fra flotte 14km lange sandstrender !

Ønsker du å vite mer om adkomst, ta gjerne kontakt - vi gir deg tips om reiserute/flygninger til dette området av Frankrike. Man kan reise helt til Agde med tog om det skulle være önskelig (togstasjon med hurtigtog i Agde 2.5 km unna).
Visning kan legges til en helg om det skulle passe best, dette organiserer vi sammen.

Leiligheten som presenteres i denne annonsen ligger i siste etasje (grunnetasje + 3). Den har et boareal på 71.15m2, 2 soverom og terrasse på 54.55m2. Syd-öst rettet. Se plantegning.

246 000 € honoraires inclus
Honoraires à la charge du vendeur, notre barème de prix est consultable dans la page 'mentions légales' de notre site internet.

Mer informasjon - Referanse: 444V5347AMini/Max

Hoved himmelretning: sørøst
Bygget: 2020
Boareal: 71 m²
3 rom
2 soverom
1 bad
1 toalett
1 parkeringsplass
Etasje: fjerde
Terrasse: 55 m²
1 terrasse

Stikkord: 
terrasse, 
gangavstand til butikker, 
heis, 

Kjøp tryggere og spar penger med FranskBolig

• Lavere kjøpsomkostninger enn dersom du kjøper direkte hos en franskbasert salgsmegler
• Ingen kjøpshonorar fra deg dersom du kjøper en eiendom vi har funnet for deg
• Kostnadsfri oppfølging gjennom kjøpsprosessen
• Advokatbistand

Om du har funnet en eiendom på egenhånd

FranskBolig kan assistere deg gjennom hele kjøpsprosessen selv om du ikke kjøper eiendommen gjennom oss. Vi forsvarer dine interesser på en helt uavhengig måte, mot selgeren og megleren.

Finansiering

Vi er i kontakt med de nordiske og franske bankene med høyest servicenivå og de beste betingelsene: Lavt tinglysningsgebyr, ingen ekstra kostnader på takst, advokat, notar, renteoppdatering. Fastrente fra 2,35% over 15 år.

Godt å vite

Husk at du som kjøper har undersøkelsesplikt: Hva skal du spørre megler og selger, som du ikke trenger å spørre når du kjøper en bolig i Norge? Selger og kjøper har nemlig helt andre rettigheter og plikter i Frankrike enn i Norge, særlig etter at den nye ALUR loven trådte i kraft i mars 2014.
Selv franskmenn sliter med å forstå kontraktenes innhold og alle de tekniske og juridiske vedleggene. Skal du stole på den franske eller den norske megleren? En salgsprovisjon på 7%-8% er ikke uvanlig, pluss et eventuelt «søkeoppdragshonorar» er mye penger for megleren...

Om FranskBolig

Be om faglig bistand. FranskBolig og sine franskbaserte medhjelpere og advokat er profesjonelle rådgivere som kan eiendom i Frankrike. Vi får også ofte i oppdrag å finne drømmeboligen. Dette klarer vi lettere enn andre norske aktører fordi vi har tilgang til alle boliger som selges av salgsmeglere med gyldig fransk meglerbevilling og gyldig salgsoppdrag.
Vi kan assistere med mye mer enn bare å finne drømmeboligen: Be om bistand og rådgivning rundt arve-, eier- og skatteforhold, samt praktiske og juridiske spørsmål.
Selv om vi har anstrengt oss for å presentere informasjonen nøyaktig, skal det understrekes at mye av den gitte informasjonen er tatt i god tro fra franskbaserte salgsmeglere og notarer. Det bør også understrekes at det er en tidsforskjell mellom en reell endring i beskrivelsen av en eiendom (pris, tilgjengelighet osv.) og endringen som foretas på denne nettsiden. FranskBolig fraskriver seg alt ansvar for eventuelle unøyaktigheter i de gitte opplysningene. Finner du feil i denne annonsen setter vi pris på en tilbakemelding.

Statistikken over byen og dens innbyggere: Mini/Max

Agde Hérault Frankrike
Befolkningen
21 293 1 001 042 63 186 168
Fordeling av befolkningen
Mindre enn 25 år 0 % 0 % 31 %
25-55 år 0 % 0 % 41 %
over 55 år 0 % 0 % 28 %
Antall barn per familie
Familier uten barn 0 % 0 % 0 %
Med ett eller to barn 0 % 0 % 0 %
mer enn tre barn 0 % 0 % 0 %
Type bolig
Eierne 0 % 0 % 0 %
Leietakere (eksklusive sosiale boliger) 0 % 0 % 0 %
Leietakere i offentlige boliger 0 % 0 % 0 %
Ledighet
0 % 0 % 0 %
Source: INSEE

Været Mini/Max

Avdeling
Hérault
Region
Languedoc-Roussillon
Frankrike
Antall soltimer 0 h 0 h 0 h
Regnsværsdager 0 dager 0 dager 0 dager
Gjennomsnittlig temperatur 0 °C 0 °C 0 °C